APPLICATION FORM

Bashkohuni në TechSpace

TechSpace “Mëso/Guxo/Krijo” është një hapësirë edukimi për teknologjinë, inovacionin dhe shpirtin e sipërmarrjes.

TechSpace është një qendër inovacioni në shërbim të Startup-eve, studentëve dhe entuziastëve të fushës së teknologjisë dhe informacionit. TechSpace ka për qëllim të mbështesë me hapësira pune, trajnime, mentorime, asistencë dhe udhëzime të gjithë pjestarët e saj, në mënyrë që të ketë sa më shumë produkte në ndihmë të zhvillimit teknologjik.

REGJISTROHU

student-logo
startup-logo

Inovacioni nuk mund të zhvillohet i izoluar, ai kërkon veprim kolektiv. Në TechSpace ju gjeni burimet, njohuritë dhe talentin për të zhvilluar iniciativat tuaja.

Adresa: Godina e Inovacionit, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tirane

Email: info@techspace.al