Zhvillimi 𝐢 𝐫𝐫𝐨𝐠𝐚.𝐨𝐫𝐠 𝐦𝐞 𝐏𝐲𝐭𝐡𝐨𝐧 & 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐬𝐬 dhe 𝐒𝐜𝐫𝐚𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐢 𝐭ë 𝐝𝐡ë𝐧𝐚𝐯𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝐋𝐢𝐧𝐤𝐞𝐝𝐈𝐧 𝐦𝐞 𝐏𝐲𝐭𝐡𝐨𝐧

Zhvillimi 𝐢 𝐫𝐫𝐨𝐠𝐚.𝐨𝐫𝐠 𝐦𝐞 𝐏𝐲𝐭𝐡𝐨𝐧 & 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐬𝐬 dhe 𝐒𝐜𝐫𝐚𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐢 𝐭ë 𝐝𝐡ë𝐧𝐚𝐯𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝐋𝐢𝐧𝐤𝐞𝐝𝐈𝐧 𝐦𝐞 𝐏𝐲𝐭𝐡𝐨𝐧

Techspace ne bashkëpunim me Pyrana dhe AWS User Group Albania, ju ftojnë në workshopin tonë të parë. Ju ftojmë të bashkoheni me ne për dy sesione workshopi të drejtuara nga Edmond Cukalla: 𝐍𝐝ë𝐫𝐭𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐫𝐫𝐨𝐠𝐚.𝐨𝐫𝐠 𝐦𝐞 𝐏𝐲𝐭𝐡𝐨𝐧 & 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐬𝐬: Mësoni si të ndërtoni një HTTP...

Introduction in Cyber Risk

Introduction in Cyber Risk

Ju ftojmë të merrni pjesë në Workshopin e rradhës me temë “Introduction in Cyber Risk”, organizuar nga TechSpace. 🗓️24 maj ⏰18:00 📍TechSpace. Në këtë Workshop është i ftuar tonë special Z. Steven A. Newton Principal Cyber Capacity Engineer në MITRE corporation 👥. Në...

Open House Event

Open House Event

🌟 Bashkohuni me ne për të mësuar më shume  rreth botës skodimit dhe shkencës së kompjuterëve gjate eventit Open House të TechSpace dhe Holberton Albania!🚀✨ Jeni të apasionuar pas teknologjisë dhe dëshironi të filloni udhëntuaj në botën e programimit? Mos humbni këtë...

TalentsLink, the game-changing web app

TalentsLink, the game-changing web app

Bëhuni pjesë e procesit të transformimit të punësimit në Shqipëri, në TechSpace, më 9 maj! 🚀 Bashkohuni me ne për një ngjarje ekskluzive që prezanton TalentsLink. Thuaj lamtumirë metodave tradicionale të rekrutimit dhe përshëndetnjë epoke të re të efikasitetit dhe...

IDEATHON Workshop

IDEATHON Workshop

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri në bashkëpunim me Deloitte Legal dhe TechSpace organizojnë IDEATHON Workshop dhe prezantojnë Udhëzuesin për Startup-et. Mentorët tanë do t’ju mësojnë më shumë rreth hartimit të koncept ideve për të krijuar apo zhvilluar një startup,...