“MASTERING CONTENT MARKETING WITH AI”

“MASTERING CONTENT MARKETING WITH AI”

  TechSpace në bashkëpunim me CANCRI Marketing po organizon workshopin e rradhës PA PAGESE - Si të përdorni ChatGPT për të krijuar një fushatë të tërë marketingu nga fillimi deri në fund? - Si të krijoni një kalendar të plotë të kontentit për fushatën tuaj të...

Metamorphosis

Metamorphosis

TechSpace dhe TechCreed kanë kënaqësinë të sjellin eventin e tyre të përbashkët me titull "Metamorphosis," një ngjarje inovative e dizenjuar për të sjellë ndryshime të frytshme dhe zhvillim të vazhdueshëm tek pjesëmarrësit e saj. Linku i regjistrimit...

🤖 Intro në Robotikë

🤖 Intro në Robotikë

🚀Thirrje për të gjithë krijuesit dhe inovatorët në Shqipëri! 🇦🇱✨ Pavarësisht nëse jeni fillestarë në fushën e robotikës apo jeni tashmë një profesionist me pervojë, kjo ngjarje është për ju! 🗓️Data: 22 nëntor, 2023 🕔 Ora: 17:30 - 20:00 📍 TECHSPACE 🌐 Çfarë do...