RRETH NESH

link-qellimi

Inkubator

Inkubatori do të ofrojë bashkëpunim, ambiente të posaçme për zhvillimin e idesë, rrjetëzim, mbështetje profesionale me konsulencë e mentorim, si dhe krijimin e mundësive për investime të mundshme.

link-inkubator

Inovacion

“TechSpace” do të gjenerojë ide të reja, do të thithë talente inovative pranë tij, do të investojë në ide novatore dhe në industri kreative si një mjet për të ndikuar dhe për të nxitur ndryshimin social.

link-inovacion

Qëllimi

Qëllimi i Qendrës do të jetë të shndërrohet në një ndër ambientet më të frekuentuara, ku të rinjtë jo vetëm kanë mundësi të hostohen, por edhe të gjejnë njëri-tjetrin dhe të plotësojnë grupin e tyre të punës duke zhvilluar dhe më shumë idenë dhe duke i dhënë një formë konkrete biznesit të tyre.

NEWS

Metamorphosis

Metamorphosis

TechSpace dhe TechCreed kanë kënaqësinë të sjellin eventin e tyre të përbashkët me titull "Metamorphosis," një ngjarje inovative e dizenjuar për të sjellë ndryshime të frytshme dhe zhvillim të vazhdueshëm tek pjesëmarrësit e saj. Linku i regjistrimit...

🤖 Intro në Robotikë

🤖 Intro në Robotikë

🚀Thirrje për të gjithë krijuesit dhe inovatorët në Shqipëri! 🇦🇱✨ Pavarësisht nëse jeni fillestarë në fushën e robotikës apo jeni tashmë një profesionist me pervojë, kjo ngjarje është për ju! 🗓️Data: 22 nëntor, 2023 🕔 Ora: 17:30 - 20:00 📍 TECHSPACE 🌐 Çfarë do...

Artificial Inteligence dhe Machine Learning me TensorFlow

Artificial Inteligence dhe Machine Learning me TensorFlow

Workshop i organizuar nga GDSC Epoka dhe TechSpace. Ky workshop konsistoi në krijimin e një sistemi inteligjent, i cili ndërlidhet me kamerën e laptopit dhe është i aftë të dallojë objektin që shikon me një saktësi të caktuar. Kjo ishte e mundur falë modeleve të...