Fillo një biznes në Shqipëri

Fillo një biznes në Shqipëri

Ju ftojmë në Eventin Falas për të gjithë ata që kanë ambicie për të filluar një biznes në Shqipëri. "Nga një ëndërr në një biznes të suksesshëm: 7 pyetjet që duhet t'u përgjigjeni për të parandaluar dështimin". Në bashkëpunim me GrowBiz. Do të keni një mundësi unike...

Bashkepunim me Pyrana

Bashkepunim me Pyrana

Përgatituni për një mbrëmje emocionuese të shkencës së teknologjisë! Bashkohuni në bashkëpunimin Techspace, Pyrana dhe AWS User Group Albania për një event dinamik që përfshin: - AWS re: Invent re: Cap by Edmond Cukalla - Navigating the Software Engineering Journey:...

Full Stack Web Development – Open House

Full Stack Web Development – Open House

Hyni në botën e Full Stack Web Development  Bashkohuni me ne për një event - Open House, që do të zbulojë mundësitë e shumta që ofrohen nga programi ynë Full Stack nga Holberton Albania dhe Techspace. Takoni mentorët tanë, eksploroni kurrikulën tonë nga Silicon Valley...

“MASTERING CONTENT MARKETING WITH AI”

“MASTERING CONTENT MARKETING WITH AI”

  TechSpace në bashkëpunim me CANCRI Marketing po organizon workshopin e rradhës PA PAGESE - Si të përdorni ChatGPT për të krijuar një fushatë të tërë marketingu nga fillimi deri në fund? - Si të krijoni një kalendar të plotë të kontentit për fushatën tuaj të...