RRETH NESH

link-qellimi

Inkubator

Inkubatori do të ofrojë bashkëpunim, ambiente të posaçme për zhvillimin e idesë, rrjetëzim, mbështetje profesionale me konsulencë e mentorim, si dhe krijimin e mundësive për investime të mundshme.

link-inkubator

Inovacion

“TechSpace” do të gjenerojë ide të reja, do të thithë talente inovative pranë tij, do të investojë në ide novatore dhe në industri kreative si një mjet për të ndikuar dhe për të nxitur ndryshimin social.

link-inovacion

Qëllimi

Qëllimi i Qendrës do të jetë të shndërrohet në një ndër ambientet më të frekuentuara, ku të rinjtë jo vetëm kanë mundësi të hostohen, por edhe të gjejnë njëri-tjetrin dhe të plotësojnë grupin e tyre të punës duke zhvilluar dhe më shumë idenë dhe duke i dhënë një formë konkrete biznesit të tyre.

NEWS

MEET THE ENTREPRENEUR– TOMI KALLANXHI, THEMELUES I BIG MEDIA EXPER

MEET THE ENTREPRENEUR– TOMI KALLANXHI, THEMELUES I BIG MEDIA EXPER

MEET THE ENTREPRENEUR– TOMI KALLANXHI, THEMELUES I BIG MEDIA EXPERT TechSpace, më datë 21 shtator 2023 ora 10:00 organizon takimin e radhës të sipërmarrësve të suksesshëm në ekosistem për të folur mbi rrugëtimin në sipërmarrje. Në takimin me sipërmarrësin Tomi...

NJOFTIM PËR QENDRAT E INOVACIONIT DIGJITAL

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit dhe Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë si institucione bashkëdrejtuese të procesit të integrimit në fushën digjitale, janë duke ndjekur aktivitetet në kuadër të pjesëmarrjes së Shqipërisë në Programin Digjital të...

MEET THE MENTOR – Bledion Vladi

MEET THE MENTOR – Bledion Vladi

👱🏼‍♂️Bledion Vladi është një sipërmarrës shqiptar me banim në Frankfurt. Ai është i njohur si vizionari pas Preventio, një startup i specializuar në zgjidhjet e Intelligjencës Artificiale për sektorë të tillë si pasuritë e paluajtshme, kompanitë e sigurimeve dhe...