Njoftime

Microsoft Dynamics 365 Business Central 2024 Release Wave 1​

Bashkohuni me ne për një event të veçantë për të eksploruar dhe diskutuar të rejat nga Microsoft Dynamics 365 Business Central 2024 Release Wave 1 Ky event ka për qëllim te bashkojë profesionistët shqiptarë qe punojnë ose synojnë të punojnë me Microsoft D365 Business Central, një sistem ERP ku menaxhohen aktivitetet e një biznesi. Bashkohuni […]

Zhvillimi 𝐢 𝐫𝐫𝐨𝐠𝐚.𝐨𝐫𝐠 𝐦𝐞 𝐏𝐲𝐭𝐡𝐨𝐧 & 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐬𝐬 dhe 𝐒𝐜𝐫𝐚𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐢 𝐭ë 𝐝𝐡ë𝐧𝐚𝐯𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝐋𝐢𝐧𝐤𝐞𝐝𝐈𝐧 𝐦𝐞 𝐏𝐲𝐭𝐡𝐨𝐧

Techspace ne bashkëpunim me Pyrana dhe AWS User Group Albania, ju ftojnë në workshopin tonë të parë. Ju ftojmë të bashkoheni me ne për dy sesione workshopi të drejtuara nga Edmond Cukalla: 𝐍𝐝ë𝐫𝐭𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐫𝐫𝐨𝐠𝐚.𝐨𝐫𝐠 𝐦𝐞 𝐏𝐲𝐭𝐡𝐨𝐧 & 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐬𝐬: Mësoni si të ndërtoni një HTTP API duke përdorur Python dhe teknologjitë Serverless në AWS. 𝐒𝐜𝐫𝐚𝐩𝐢𝐧𝐠 […]

Introduction in Cyber Risk

Ju ftojmë të merrni pjesë në Workshopin e rradhës me temë “Introduction in Cyber Risk”, organizuar nga TechSpace. 🗓️24 maj ⏰18:00 📍TechSpace. Në këtë Workshop është i ftuar tonë special Z. Steven A. Newton Principal Cyber Capacity Engineer në MITRE corporation 👥. Në këtë trajnim do të trajtohen tematikat si: Rëndësinë e bashkëpunimit, përpjekjet e […]

Open House Event

🌟 Bashkohuni me ne për të mësuar më shume  rreth botës skodimit dhe shkencës së kompjuterëve gjate eventit Open House të TechSpace dhe Holberton Albania!🚀✨ Jeni të apasionuar pas teknologjisë dhe dëshironi të filloni udhëntuaj në botën e programimit? Mos humbni këtë mundësi për të mësuar për programin Foundation of Computer Science! 🖥️ 💡Pavarësisht nëse jeni fillestar ose keni përvojë në kodim, ky event është i përshtatshëm për këdo […]

TalentsLink, the game-changing web app

Bëhuni pjesë e procesit të transformimit të punësimit në Shqipëri, në TechSpace, më 9 maj! 🚀 Bashkohuni me ne për një ngjarje ekskluzive që prezanton TalentsLink. Thuaj lamtumirë metodave tradicionale të rekrutimit dhe përshëndetnjë epoke të re të efikasitetit dhe inovacionit! TalentsLink vjen për të përmirësuar procesin tuaj të punësimit si kurrë më parë përmes praktikave në vetëm dy javë. Bëhuni pjesë e këtij lançimi inovator ndërsa ne zbulojmë mundësitë e pafundme të TalentsLink. 🗓️ 09.04.2024 ⏰ 09:00 – 12:00 Ky projekt mbështetet […]

IDEATHON Workshop

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri në bashkëpunim me Deloitte Legal dhe TechSpace organizojnë IDEATHON Workshop dhe prezantojnë Udhëzuesin për Startup-et. Mentorët tanë do t’ju mësojnë më shumë rreth hartimit të koncept ideve për të krijuar apo zhvilluar një startup, kërkesat kryesore ligjore dhe financiare si dhe strategjitë për të marrë fonde si një profesionist. Bëhuni […]