Trajnime

Fillo një biznes në Shqipëri

Ju ftojmë në Eventin Falas për të gjithë ata që kanë ambicie për të filluar një biznes në Shqipëri. “Nga një ëndërr në një biznes të suksesshëm: 7 pyetjet që duhet t’u përgjigjeni për të parandaluar dështimin”. Në bashkëpunim me GrowBiz. Do të keni një mundësi unike për t’u lidhur me mentorë biznesi me përvojë […]

“MASTERING CONTENT MARKETING WITH AI”

  TechSpace në bashkëpunim me CANCRI Marketing po organizon workshopin e rradhës PA PAGESE – Si të përdorni ChatGPT për të krijuar një fushatë të tërë marketingu nga fillimi deri në fund? – Si të krijoni një kalendar të plotë të kontentit për fushatën tuaj të marketingut? – Si të përdorni ChatGPT për kërkime dhe […]

Cyber Security në ditët e sotme. Si të mbrojmë të dhënat tona nga hakimi?

Techspace në bashkëpunim me Pebble Community, iniciativa më e re e CANCRI Marketing, organizon trajnimin me temë “Cyber Security në ditët e sotme & Si të mbrojmë të dhënat tona nga hakimi” me trajnerë Edonis Shoshi dhe Flavio Poroçani me eksperienca të ndryshme në këtë fushë. 🔒 Bashkohuni me ne në këtë event të veçantë […]

Workshopi “Digital Marketing Masterclass – Zero në Hero 2024”

Nëse jeni një innovator Digjital, sipërmarrës ose një profesionist me përvojë,  bashkohuni në Workshopin  “Digital Marketing Masterclass” – Zero në Hero 2024! 🌐💡 Organizuar nga @techspace dhe  @involveus.agency 🗓️ 28 dhjetor në gjuhën Shqip dhe 🗓️29 dhjetor në gjuhën Angleze. 🕕18:00. 📍TechSpace Çfarë do të zbuloni? Dita 1. Shqip Xhenisa Shehu, Ergest Topciu -Strategjitë digjitale […]

Metamorphosis

TechSpace dhe TechCreed kanë kënaqësinë të sjellin eventin e tyre të përbashkët me titull “Metamorphosis,” një ngjarje inovative e dizenjuar për të sjellë ndryshime të frytshme dhe zhvillim të vazhdueshëm tek pjesëmarrësit e saj. Linku i regjistrimit  https://forms.gle/nrey3CFX4VV9FmrX8 🗓️9 Dhjetor, 🕦10:00📍TechSpace. Ju Mirëpresim! #TechSpace #FreeCoworkingSpace #ICT #Workshop #HumansOfTechspace #Startups