APPLICATION FORM

Regjistrohu si Startup

Startup

Inovacioni nuk mund të zhvillohet i izoluar, ai kërkon veprim kolektiv. Në TechSpace ju gjeni burimet, njohuritë dhe talentin për të zhvilluar iniciativat tuaja.

Adresa: Godina e Inovacionit, Rr. Papa Gjon Pali 2, Tirane

Email: info@techspace.al