🚀Thirrje për të gjithë krijuesit dhe inovatorët në Shqipëri!

🇦🇱✨ Pavarësisht nëse jeni fillestarë në fushën e robotikës apo jeni tashmë një profesionist me pervojë, kjo ngjarje është për ju!

🗓️Data: 22 nëntor, 2023

🕔 Ora: 17:30 – 20:00

📍 TECHSPACE

🌐 Çfarë do zhvillohet?

🤖 Leksion mbi Intro në Robotikë: Eksploroni botën e mahnitshme të robotikës.

🤝 Rrjetëzim: Lidhuni me individë entuziastë të fushës, ndani ide, dhe bëhuni pjesë e komunitetit të krijuesve në Shqipëri.

🎉 Mos humbni këtë mundësi fantastike për bashkëpunim, mësim, dhe frymëzim.

🚀 Le të krijojme së bashku të ardhmen!