Introduction in Cyber Risk

Introduction in Cyber Risk

Ju ftojmë të merrni pjesë në Workshopin e rradhës me temë “Introduction in Cyber Risk”, organizuar nga TechSpace. 🗓️24 maj ⏰18:00 📍TechSpace. Në këtë Workshop është i ftuar tonë special Z. Steven A. Newton Principal Cyber Capacity Engineer në MITRE corporation 👥. Në...
Open House Event

Open House Event

🌟 Bashkohuni me ne për të mësuar më shume  rreth botës skodimit dhe shkencës së kompjuterëve gjate eventit Open House të TechSpace dhe Holberton Albania!🚀✨ Jeni të apasionuar pas teknologjisë dhe dëshironi të filloni udhëntuaj në botën e programimit? Mos humbni këtë...
IDEATHON Workshop

IDEATHON Workshop

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri në bashkëpunim me Deloitte Legal dhe TechSpace organizojnë IDEATHON Workshop dhe prezantojnë Udhëzuesin për Startup-et. Mentorët tanë do t’ju mësojnë më shumë rreth hartimit të koncept ideve për të krijuar apo zhvilluar një startup,...
Takimi i Majit nga Pyrana

Takimi i Majit nga Pyrana

Takimi i Majit është gati! Shënoni kalendarin tuaj: më 8 Maj 2024, ora 18:00 deri në 20:00 në TechSpace, do të mbajmë eventin tonë të ardhshëm. TechSpace dhe Pyrana kanë kënaqësinë t’ju prezantojmë me folësit në këtë event: Alba Merdani do të mbajë një ligjëratë...