EIPASS në bashkëpunim me Techspace, organizojnë hapjen e eventit të projektit “Digital Skills” dhe “Safe Internet”. 30 të rinjtë e përzgjedhur nga takimi i hapur në TechSpace do trajnohen online me module trajnimi se si të mbrohen nga problemet që shfaq interneti sot.  Mirëpresim të gjithë anëtarët e regjistruar të TechSpace ditën e djelë ora 11:00.
Ju presim!