10 Mars 2020

Nisur nga situata e pazakontë, bashkë me të rinjtë në TechSpace, vendosëm të mbyllim përkohësisht ambientet. Gjithsesi, të gjithë do jemi në kontakt online për të vijuar me idetë dhe projektet. PRIORITET tani është vetëm SHËNDETI! Mos bini pre e infodemisë, mos u panikoni por merrni masat e duhura dhe ndiqni rregullat e diktuara nga njerëzit kompetentë e profesionistë. Bashkë do ia dalim! Për çdo komunikim, mund të na shkruani në adresën info@techspace.al ose në rrjetet tona sociale në Facebook, Instagram dhe LinkedIn. 🔴 FRIKË JO, KUJDES PO