👩‍💻Humans of TechSpace
👩🏻‍💻Njihuni me Orest-Paja një prej themelueseve të startup-it “Job-matching”
💡 Job-matching është një website që bën të mundur lidhjen e studentëve që kërkojnë punë me bazë orare dhe bizneseve që kërkojnë punëtorë në kohë fluksi.
👉Oresti është student në Fakultetin e Shkencave të Natyrës-Universiteti i Tiranes.
🌎Nëse dëshironi të regjistroheni në TechSpace si start-up kliko në link-un në BIO ose na shkruani në: info@techspace.al
🌎https://techspace.al/regjistrohu/startup/

#humansoftechspace #quoteoftheday #techspace #innovationhub #tirana #startup #startupsuccess