Metamorphosis

Metamorphosis

TechSpace dhe TechCreed kanë kënaqësinë të sjellin eventin e tyre të përbashkët me titull "Metamorphosis," një ngjarje inovative e dizenjuar për të sjellë ndryshime të frytshme dhe zhvillim të vazhdueshëm tek pjesëmarrësit e saj. Linku i regjistrimit...

🤖 Intro në Robotikë

🤖 Intro në Robotikë

🚀Thirrje për të gjithë krijuesit dhe inovatorët në Shqipëri! 🇦🇱✨ Pavarësisht nëse jeni fillestarë në fushën e robotikës apo jeni tashmë një profesionist me pervojë, kjo ngjarje është për ju! 🗓️Data: 22 nëntor, 2023 🕔 Ora: 17:30 - 20:00 📍 TECHSPACE 🌐 Çfarë do...

Deep Learning me TensorFlow

Deep Learning me TensorFlow

Bashkohuni me ne në eventin Deep Learning me TensorFlow Më 8 nëntor ⏰ 14:00,📍TechSpace Një bashkëpunim mes TechSpace, Holberton Albania dhe Data Max. Eksploroni tutorialin praktik të TensorFlow, fitoni njohuri nga ekspertë të industrisë dhe bëhuni pjesë e rrjetit me...