29 Shkurt 2019

Lajm i shkëlqyeshëm nga #PyranaEarthquakeHackathon e zhvilluar këtë fundjavë në ambientet e TechSpace.al në #Tiranë. #PyranaEarthquakeHackathon, realizuar me mbështetjen e projektit #BEpërInovacionin, ishte hackathon-a e parë që u përqëndrua në përmirësimin e teknologjisë së lidhur me tërmetet në Shqipëri. Remy Bossy nga European-Mediterranean Seismological Centre dhe Rrezart Bozo nga IGJEUM prezantuan sfidat në nivel global e local. Grupi i hacker-ave të OFICINA janë shpallur fitues me zgjidhjen më të mirë të ofruar nga të gjithë pjesëmarrësit. Zhvillimi teknik bazuar. në kërkesat e Euro-Med Seismological Centre (EMSC) dhe Tirana Python User Group do të implementohet pranë Institutit te Gjeoshkencave gjatë muajit Mars 2020! #techspace#pyrana #hackathon #earthquakehackathon #igjeum #emsc #ict #deeptech #python #developers #oficinahackersteam