Bashkohuni me ne në takimin e parë të “Things Lab”!

Jeni i apasionuar pas Teknologjisë, Inovacionit dhe nismave të drejtuara nga ekosistemi? #TechSpace në bashkëpunim me “Things Lab”, ju ftojnë në takimin e hapur me datë 18 Tetor, ora 17:30-20:00.

Ju mirëpresim!