Workshop i organizuar nga GDSC Epoka dhe TechSpace. Ky workshop konsistoi nĂ« krijimin e njĂ« sistemi inteligjent, i cili ndĂ«rlidhet me kamerĂ«n e laptopit dhe Ă«shtĂ« i aftĂ« tĂ« dallojĂ« objektin qĂ« shikon me njĂ« saktĂ«si tĂ« caktuar. Kjo ishte e mundur falĂ« modeleve tĂ« trajnuara tĂ« TensorFlow, njĂ« nga teknologjitĂ« e Google. TĂ« gjithĂ« pjesĂ«marrĂ«sit arritĂ«n t’a pĂ«rmbyllin me sukses kĂ«tĂ« workshop duke e krijuar programin nĂ«pĂ«r pajisjet e tyre.
Qëndroni gati sepse do ketë super  evente të tjera, akoma me të bukura në vazhdim 💻📲🦾🤖#artificialintelligence #TechSpace #FreeCoworkingSpace #Students #DigitalNomads #StartUp #TensorFlow