Përgatituni për një mbrëmje emocionuese të shkencës së teknologjisë!

Bashkohuni në bashkëpunimin Techspace, Pyrana dhe AWS User Group Albania për një event dinamik që përfshin:

– AWS re: Invent re: Cap by Edmond Cukalla

– Navigating the Software Engineering Journey: Insights from a Decade of Experience by Aldo Ziflaj & Edmond Cukalla

– Data Engineering 101: Housing Market Dataset by Klajd Arqimandriti

🗓️ : 9 Prill

🕕: 25 Mars në ora 18:00

📍TechSpace (https://maps.app.goo.gl/yCaPY4WpMcyAV69K8)

Dhurata për pjesëmarrësit e eventit tonë të Prillit!

Bashkohuni për të mësuar më shumë.

Konfirmoni pjesëmarrjen në DM-në e instagramit të Techspace.

Ju mirëpresim! #Techspace