TechSpace organizon takimin e radhës më sipërmarrës dhe të rinj nga fusha e teknologjisë dhe inovacionit.
Më datë 25 prill 2023, ora 13:00 në ambientet e TechSpace do të jetë i ftuar
Arbi Bamllari themeluesi i kompanisë Sky Tech për të folur për prodhimin dhe përdorimin e dronit të parë shqiptar.
Sfidat, mundësitë, industritë në të cilat ka gjetur përdorim dhe për të ardhmen e transportit.
Konfirmo pjesëmarrjen në: info@techspace.al