Për ty që do ndryshimin🚀!

Bëhuni gati për të qenë një hap më pranë me të ardhmen e qëndrueshmërisë!

Bashkohuni me ne më 02.04.2024 në TechSpace, Tiranë për një eksplorim elektrizues se si teknologjia mund të fuqizojë të rinjtë në drejtimin e tranzicionit të gjelbër.

Së bashku, le të kodojmë një të nesërme më të ndritshme, më të gjelbër! 🌍💡

🗓️ 02.05.2024

⏰ 09:00 AM – 12:00 AM

Kjo fushatë mbështetet nga TechSpace dhe RisiAlbania, një projekt i AgjencisëZvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, i zbatuar ngaHelvetas Albania.