Hyni në botën e Full Stack Web Development  Bashkohuni me ne për një event – Open House, që do të zbulojë mundësitë e shumta që ofrohen nga programi ynë Full Stack nga Holberton Albania dhe Techspace. Takoni mentorët tanë, eksploroni kurrikulën tonë nga Silicon Valley dhe mësoni se si mund t’ju ndihmojmë të transformoni pasionin tuaj për teknologjinë në një karrierë të lulëzuar në Zhvillimin e Uebit (Full Stack Web Development).
📆 3 Prill
🕔 17:00
📍Techspace

Linku i regjistrimit: https://tinyurl.com/29j7syma

Nisni rrugëtimin tuaj drejt suksesit!

#Students #startups #ICT #HolbertonAlbania #OpenHouse #TechEducation #Techspace