TechSpace ju fton që të merrni pjesë në takimin e radhës të sipërmarrësve të suksesshëm në ekosistem për të folur mbi rrugëtimin në sipërmarrje.
Në takimin me sipërmarrësin Erind Aliçkolli  do të flasim mbi:
👉marketingu digjital në Shqipëri;
👉Evolucioni i marketingut online;
👉 Mundësit që ofron në treg për të rinjtë që duan të nisin një startup në marketing digjital
💡 Erind është themelues i kompanisë TOK / Digital Agency një prej kompanive më të mëdha të margetingut digjital në vend, e cila fokusin e ka tek; krijimi i aplikacioneve, website, produkteve digitale, etj.
Erindi vjen nga një eksperiencë mbi 15 vite në fushën e marketingut digjital, konsulencës, si dhe ka dhënë kontribut të vazhdueshëm në ekosistem si mentor, trajnues për të mbështetur startup-et.
Erindi është edhe themelues i ngop_media, një nga mediat më të klikuara nga të rinjtë.
Aktiviteti do të organizohet më date 18 maj 2023, ora 10:30 në ambientet e Tech Space.
Për tu regjistruar në këtë takim plotësoni link në link-un në vijim, ose kontaktoni në: info@techspace.al
Linku:  https://techspace.al/regjistrohu/startup/
#innovation #techspace #startup #sipermarrje