Bëhuni gati për të zhvilluar aftësitë tuaja teknologjike!

Me 24 tetor, ora 14:00, në TechSpace, do të mbahet një seminar mbi “Machine Learning”.

Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë event me z. Evis Plaku, i cili do t’ju udhëzojë për gjërat thelbësore dhe

do t’ju ndihmojë të ndërtoni modelin tuaj të parë ML.

Është një mundësi që nuk duhet t’a humbisni!

 

Linku i aplikimit: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQNYTKxvvDTkI7X2wa0gC2XkCi1MQmZ_5VLHCF1zWiuSRpXQ/viewform

 

#MLWorkshop #TechSpace #MakineLearning101″