👩‍💻Humans of TechSpace

👩🏻‍💻Njihuni me Alesja Telallari një prej themelueseve të startup-it “Job-matching”

💡 Job-matching është një website që bënë të mundur lidhjen e studentëve që kërkojnë punë me bazë orare dhe bizneseve që kërkojnë punëtorë në kohë fluksi.

🌎Nëse dëshiron të regjistrohesh në TechSpace si start-up kliko në link-un në BIO ose na shkruaj në: info@techspace.al

🌎https://techspace.al/regjistrohu/startup/

#humansoftechspace #quoteoftheday #techspace #innovationhub #tirana #startup #startupsuccess