👩‍💻Humans of TechSpace

👩🏻‍💻Njihuni me Sara Sakaj një prej themelueseve të startup-it “Job-matching”

💡 Job-matching është një website që bën të mundur lidhjen e studentëve që kërkojnë punë me bazë orare dhe bizneseve që kërkojnë punëtorë në kohë fluksi.

👉Sara është studente e Fakultetit të Ekonomisë-Universiteti i Tiranes.

🌎Nëse dëshironi të regjistroheni në TechSpace si start-up kliko në link-un në BIO ose na shkruani në: info@techspace.al

🌎https://techspace.al/regjistrohu/startup/

#humansoftechspace #quoteoftheday #techspace #innovationhub #tirana #startup #startupsuccess