Ju ftojmë të bashkoheni me ne në eventin e prezantimit të Start Up-it më të ri #SophieGenHub.📟

Me mbështetjen e Techspace, Start Up-i SophieGen Hub, do prezantojë në datën 20 Tetor në ora 10:00, në Techspace, programet e trajnimit.Jemi të lumtur të ndajmë me ju pasionin tonë për inovacionin dhe mundësitë e reja në teknologji. Bashkohuni me ne për të zbuluar më shumë rreth sfidave dhe mundësive që ofrohen.

Konfirmoni pjesëmarrjen në e-mailin: info@techspace.al;

Join Us for a Special Presentation!

🗓️Date: October 20th
🕙 Time: 10:00 AM
📍Location: Techspace.al