TOM, lëvizja globale e rrjetit të komuniteteve, që krijon dhe shpërndan zgjidhje të përballueshme teknologjike për grupet vulnerabël të shoqërisë,HAP THIRRJEN PËR APLIKIM:Për çdo të ri që kërkon të bëhet pjesë e komunitetit TOM në Shqipëri
TechSpace organizoi sesion informimi në Universitetin Politeknik për të promovuar mundësinë te të rinjtë që kanë dëshirë të jenë pjesë e komunitetit.
Kush mund të marrë pjesë?Çdo i ri i cili ka dëshirë të bëhet pjesë e komuniteteve/ klubeve studentore TOM në të gjitha universitetet.Apliko në linkun në vijim: https://techspace.al/tom/