Ky event është një mundësi fantastike për të gjithë krijuesit dhe inovatorët në Shqipëri që të bashkohen dhe të bashkëpunojnë.Pavarësisht nëse jeni një ekspert me pervojë apo fillestar, ky takim është për ju! Bashkohuni me ne, me 08 Nëntor📍TECHSPACE, ⏰ 17:30-20:00, për një takim të mbushur me biseda frymëzuese dhe mundësi rrjetesh.

Lidhuni me individë me të njëjtin qëllim, ndani idetë tuaja dhe le të bëjmë që komuniteti i krijuesve në Shqipëri të lulëzojë!