Takimi i Majit është gati!

Shënoni kalendarin tuaj: më 8 Maj 2024,

ora 18:00 deri në 20:00 në TechSpace, do të mbajmë eventin tonë të ardhshëm.

TechSpace dhe Pyrana kanë kënaqësinë t’ju prezantojmë me folësit në këtë event:

Alba Merdani do të mbajë një ligjëratë mbi “IoT për Monitorimin e Cilësisë së Ajrit dhe Analizimi i të dhënave me Machine Learning.”
Klesti Fetiu do të mbajë një sesion mbi “Automatizimin e Nmap me Python.”
Së fundmi, Rubin Lemeti do të prezantojë “Building Fast and Scalable APIs with FastAPI in the AWS Ecosystem.”

Mirë se të vini!