Ju ftojmë në Workshop me temë “Artificial Intelligence dhe Machine Learning me TensorFlow”

🗓️ 11 nëntor ⏰ 11:00,📍TechSpace.

Një bashkëpunim mes TechSpace dhe Google Developers Students Club nga Universiteti i Epokës.

Në këtë Workshop do të prezantohen projektet që përdorin inteligjencën artificiale për të automatizuar proçeset.

🤖💡 #ArtificialIntelligence #MachineLearning #TensorFlow #TechSpace