Start up-i CANCRI Marketing, në bashkëpunim me Tech Space zhvilloi eventin e dyte me temë “Content Marketing Through Photo and Video Creation”, ku ishin ftuar për të dhënë njohuritë e tyre rreth kësaj teme dy ekspert të fushës:

  • Valbona Braha, Expert & Online Business Mentor,

  • Brian Hoxha,m fotograf freelancer,

  • Ermis Kosti, themeluese e agjencisë se marketingut zoe-digitalized,

  • Danja Salillari, influencër;

  • Kejdi Doda, influencë

Eventi kishte rreth 50 pjesëmarrës ku shume nga ata ishin , start-ups, biznese të vogla dhe të apasionuarit e fushës së marketingut.