Techspace në bashkëpunim me Pebble Community, iniciativa më e re e CANCRI Marketing, organizon trajnimin me temë “Cyber Security në ditët e sotme & Si të mbrojmë të dhënat tona nga hakimi” me trajnerë Edonis Shoshi dhe Flavio Poroçani me eksperienca të ndryshme në këtë fushë.

🔒 Bashkohuni me ne në këtë event të veçantë për Sigurinë Kibernetike! 🔒

Nga mbrojtja e informacionit tuaj personal deri në mbrojtjen e biznesit tuaj nga rreziqet kibernetike, folësit tanë ekspertë do të ofrojnë një përvojë të vlefshme dhe këshilla praktike për t’ju mbajtur një hap para hakerëve.

📅 21 Shkurt

🕒 17:00 – 19:00

TechSpace

🔍 Ky event do të përfshijë disa tema si:

💻 Siguria kibernetike, situata aktuale në Shqipëri

🕵️‍♂️Si të kuptojmë nëse jemi hakuar më parë dhe këshilla se si të mbrohemi dhe të jemi të sigurt në vazhdim

💼 Sigurimi i Biznesit: Strategjitë për të mbrojtur kompaninë tuaj nga sulmet kibernetike dhe hakerat e brendshëm

📱Sharing experience

Dhe shumë më tepër!

Mos e humbisni këtë mundësi për të forcuar njohuritë tuaja në fushën e sigurisë kibernetike dhe për të mbrojtur të dhënat tuaja.

Vendet janë të kufizuara! Regjistrohuni tani për të siguruar vendin tuaj! https://bitly.ws/3cZaD

Ju mirëpresim!