Tech Space organizoi takimin e radhës më sipërmarrës dhe të rinj nga fusha e teknologjisë dhe inovacionit.

Më datë 25 prill 2023, ora 13:00 në ambientet e TechSpace ishte i ftua një sipërmarrës i ri në fushën e ICT-se, Arbi Brahimllai.

Arbi është themelues i SkaiTech si dhe 3D Printers në Shqipëri.

Gjatë aktivitetit ishin pjesëmarrës të rinj nga Fakulteti i Ekonomisë-Universiteti i Tiranës dhe nxënës të gjimnazit “Faik Konica”.

Arbi pati mundësi të fliste për rrugëtimin e tij në sipërmarrje, sfidat, mundësit, industritë në të cilat ka gjetur përdorim droni si dhe për të ardhmen e transportit nëpërmjet dronave.