AKCESK-u

AKCESK-u

19 Prill 2019 AKCESK-u, në bashkëpunim me AKSHI-n organizojnë një trajnim pesëditor, lidhur me ‘Sistemin e menaxhimit të raportimit të incidenteve të sigurisë kibernetike’, për raportimin e incidenteve nga institucionet shtetërore dhe subjektet private që...
’TechSpace’gratë në Tech

’TechSpace’gratë në Tech

8 Mars 2019 Në një takim krejt të veçantë pranë #TechSpace, një prej ambienteve më të bukura në kryeqytet dedikuar teknologjisë, gra dhe vajzave të suksesshme të fushës së Teknologjisë së Informacionit morën pjesë në aktivitetin me temë “Gratë në Tech”.Gjatë...
’TechSpace’ hap dyert për trajnime TIK

’TechSpace’ hap dyert për trajnime TIK

19 Shkurt 2019 Rreth 30 të rinj, aspirantë për të qenë programues në të një ardhme të afërt 👩🏼💻👨🏻💻, u njohën sot në mënyrë të përgjithshme me teknologjitë moderne që Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit përdor për fushën web 😀, ndërsa shumë shpejt trajnimet...