IoT Solutions Under The New Era of 5G

IoT Solutions Under The New Era of 5G

29 June 2020 Protik Innovation Center invites you to attend “IoT Solutions Under The New Era of 5G” webinar on Monday,June 29th, 2020, 4:30-6:30 PM. This webinar is supported by the #AADF and #TechSpace.al 👉Join us live on Zoom by registering to the event in the link:...
Staying Cyber-Healthy during COVID-19

Staying Cyber-Healthy during COVID-19

8 May 2020 Protik Innovation Center invites you to attend “Staying Cyber-Healthy during COVID-19” webinar on Friday, May 8th, 2020, 4:00-6:00 PM. This webinar is supported by the #AADF and #TechSpace.al. 👉Join us live on Zoom by registering to the event in the link:...
Mbyllja e përkohshme e TechSpace

Mbyllja e përkohshme e TechSpace

10 Mars 2020 Nisur nga situata e pazakontë, bashkë me të rinjtë në TechSpace, vendosëm të mbyllim përkohësisht ambientet. Gjithsesi, të gjithë do jemi në kontakt online për të vijuar me idetë dhe projektet. PRIORITET tani është vetëm SHËNDETI! Mos bini pre e...
International Women’s Day

International Women’s Day

7 March 2020 Më 7 Mars Women Techmakers në bashkëpunim me shtëpinë botuese ICTSmedia dhe Google Developer Group Tirana organizuan aktivitetin International Women’s Day (IWD) për të promovuar arritjet profesionale të femrave në teknologji, pranë TechSpace.Por më shumë...
Pyrana Earthquake Hackathon

Pyrana Earthquake Hackathon

29 Shkurt 2019 Lajm i shkëlqyeshëm nga #PyranaEarthquakeHackathon e zhvilluar këtë fundjavë në ambientet e TechSpace.al në #Tiranë. #PyranaEarthquakeHackathon, realizuar me mbështetjen e projektit #BEpërInovacionin, ishte hackathon-a e parë që u përqëndrua në...
Inteligjenca Artificiale

Inteligjenca Artificiale

16 Maj 2019 Inteligjenca Artificiale është gjithnjë një subjekt mjaft interesant diskutimesh. Pikërisht, kjo ishte tema të cilën trajtoi arkitekti digjital Aleksandar Stojković, eksperti i Microsoft për Europën Qendrore dhe Lindore, i cili ndodhet për herë të dytë për...