Bashkohuni me ne në eventin Deep Learning me TensorFlow

Më 8 nëntor ⏰ 14:00,📍TechSpace

Një bashkëpunim mes TechSpace, Holberton Albania dhe Data Max.

Eksploroni tutorialin praktik të TensorFlow, fitoni njohuri nga ekspertë të industrisë dhe bëhuni pjesë e rrjetit me entuziastë të njëjtë si ju.

RSVP tek linku https://forms.gle/dWRKa4baWWanc1qf8

Shpërndani njoftimin dhe bëni të mundur një sukses masiv! 🤖💡

#DeepLearning  #TensorFlow #AIEvent #TechSpace #MakineLearning