Prezenca e OSBE-së në Shqipëri në bashkëpunim me Deloitte Legal dhe TechSpace organizojnë IDEATHON Workshop dhe prezantojnë Udhëzuesin për Startup-et.
Mentorët tanë do t’ju mësojnë më shumë rreth hartimit të koncept ideve për të krijuar apo zhvilluar një startup, kërkesat kryesore ligjore dhe financiare si dhe strategjitë për të marrë fonde si një profesionist.
Bëhuni pjesë e këtij eventi informues dhe trajnues rreth startup-eve.

Regjistrohuni 👉🏻geed-al@osce.org

🗓️7 Maj 2024
⏰10:00
📍TechSpace
Ju mirëpresim 🤍