TechSpace në bashkëpunim me CANCRI Marketing po organizon workshopin e rradhës PA PAGESE

– Si të përdorni ChatGPT për të krijuar një fushatë të tërë marketingu nga fillimi deri në fund?

– Si të krijoni një kalendar të plotë të kontentit për fushatën tuaj të marketingut?

– Si të përdorni ChatGPT për kërkime dhe analiza të thella të ndjekësve?

– Si të përdorni ChatGPT për të krijuar kontent me trendet më të fundit, që të jenë bindëse dhe dinamike?

– Si të optimizoni rezultatet me anë të ‘prompts’ të gatshëm?

Ju presim me datë 26 Shkurt, ora 17:00-19:00

Në TechSpace

 

Nxitoni të regjistroheni tani në linkun https://rb.gy/qzpy78