TechSpace dhe TechCreed kanë kënaqësinë të sjellin eventin e tyre të përbashkët me titull “Metamorphosis,” një ngjarje inovative e dizenjuar për të sjellë ndryshime të frytshme dhe zhvillim të vazhdueshëm tek pjesëmarrësit e saj. Linku i regjistrimit  https://forms.gle/nrey3CFX4VV9FmrX8

🗓️9 Dhjetor, 🕦10:00📍TechSpace.

Ju Mirëpresim! #TechSpace #FreeCoworkingSpace #ICT #Workshop #HumansOfTechspace #Startups