🌟 Bashkohuni me ne për të mësuar më shume  rreth botës skodimit dhe shkencës së kompjuterëve gjate eventit Open House të TechSpace dhe Holberton Albania!🚀✨

Jeni të apasionuar pas teknologjisë dhe dëshironi të filloni udhëntuaj në botën e programimit?

Mos humbni këtë mundësi për të mësuar për programin Foundation of Computer Science! 🖥️

💡Pavarësisht nëse jeni fillestar ose keni përvojë në kodim, ky event është i përshtatshëm për këdo që është kurioz për të ndjekur një karrierë në teknologji. 💻🎓

Gjatë eventit do të keni mundësi të bashkëbisedoni gjithashtu me Andi Toci, prej 12 vitesh programues në .Net dhe C#, me një eksperiencë prej vitesh si lektor në Universitetin Aleksandër Xhuvani, i cili do të ndajë me ju mënyrën e duhur të përfshirjes në fushën e programimit në 2024. 🌐💼

Vendet janë të kufizuara, kështu që siguroni vendin tuaj tani duke u regjistruar në linkun : https://forms.gle/Msj3iUSTo6ji6DoV6

Mirë se të vini!