Bëhuni pjese e nje eventi produktiv ku do gjeni pak nga ta gjitha: shkembim idesh, eksperiencash, network dhe TRAJNIM.

Erudite Academy Albania në bashkepunim me Techspace organizon eventin dedikuar Rekrutimit në Teknologji dhe Startup-eve, ku do dëgjoni histori inspiruese por edhe të mësoni taktika për të dëpërtuar në botën e punës dhe startup-eve.

 

Ejani dhe shkëmbeni idetë me të ftuarit specialë të eventit si:

Gerti Dhima – Presales & Solution Architect at Dalet Digital Media System

Kristi Duka – Sourcing/ Recrutiment & Digital Marketing Expert

Marilda Salla – Founder of Erudite Academy Albania & Albania Country Chair for Impact Startups.

25 Janar

Ora 17:30

Në Techspace

Pjesëmarrësit pajisen me çertifikatë digjitale.

Konfirmoni pjesëmarrjen në: +355692030968