👉ALLSAFE, mbështetur nga TechSpace sjell më datën 8 qershor, një bisedë nxitëse për ekuilibrin midis kreativitetit dhe sigurisë mbi rrjetin social TikTok.

Zbuloni sfidën komplekse në qëndër të TikTok: gjetja e ekuilibrit delikat midis çlirimit të kreativitetit dhe garantimit të sigurisë kibernetike. Në këtë bisedë nxitëse, së bashku me Brenton Bënja, themeluesin e Geek Room, ne dëshirojmë të thellohemi mbi rreziqet dhe shqetësimet që lidhen me këtë platformë të njohur të mediave sociale. Bashkohuni me ne ndërsa lundrojmë së bashku në dilemën e TikTok, duke shqyrtuar strategjitë për të mbrojtur veten dhe të tjerët, duke përqafuar krijimtarinë e pakufishme që ofron TikTok dhe duke fituar në të njëjtën kohë njohuri për të bërë zgjedhje të informuara.

Na bashkoni në datën 8 qershor ora 17:30, në ambjentet e TechSpace.

Adresa: Godina e Inovacionit, Rruga Papa Gjon Pali II 1001, Tirana

Rregjistrohuni ne linkun me poshte: https://bit.ly/43gL2tT