Nëse jeni një innovator Digjital, sipërmarrës ose një profesionist me përvojë,  bashkohuni në Workshopin  “Digital Marketing Masterclass” – Zero në Hero 2024! 🌐💡

Organizuar nga @techspace dhe  @involveus.agency

🗓️ 28 dhjetor në gjuhën Shqip dhe 🗓️29 dhjetor në gjuhën Angleze.

🕕18:00.

📍TechSpace

Çfarë do të zbuloni?

Dita 1. Shqip

Xhenisa Shehu, Ergest Topciu

-Strategjitë digjitale efektive 2024

-Brandimi dhe rritja e angazhimit,

-Strategjitë e marketingut në E-commerce,

Dita 2. Anglisht.

Erick Ricks. Rachel Douglas

Using AI to help founders and entrepreneurs present their products/companies to potential investors.

Në bashkëpunim me ne, do të krijoni një arsenal të njohurive dhe aftësive praktike për 2024, që ju bëjnë të sukseshëm të botën digjitale! 🚀✨

Workshopi do të ketë të ftuar lektorë vendas e ndërkombëtarë.

Rezervoni vendin tuaj tani në info@techspace.al

Vendet janë të limituara!