Njoftime

Gjithçka dhe çdo ndryshim vjen prej njerëzve, në dobi të njerëzve.

15 Maj 2019 Në këtë drejtim dhe në shumë detaje të tjera u fokusua sesioni informues i i kësaj të mërkurë, me temë: “Change, Change, Change…“ (Adoption and Change Management)”, i zhvilluar nga ekspertë të Microsoft, pranë TechSpace. Dy prej konsultentëve më në zë të Microsoft, Irena Knežević-Stojanović dhe Sead Borovina, njohën të rinjtë e […]

Tre sesione informuese lidhur me bazat e menaxhimit të incidenteve, transformimin digjital dhe Inteligjencën Artificiale

14 Maj 2019 TechSpace gjatë kësaj jave ishte shtëpia mikpritëse e disa prej ekspertëve më në zë të Microsoft, për Evropën Qendrore dhe Lindore, të cilët realizuan me të rinj dhe të reja të fushës TIK, tre sesione informuese lidhur me bazat e menaxhimit të incidenteve, transformimin digjital dhe Inteligjencën Artificiale.Sesioni i parë informues u […]

Teknologjitë e informimit digjital, sesion informues në TechSpace nga Microsoft

24 Prill 2019 Në ambientet e TechSpace u zhvillua këtë të mërkurë një sesion informues i Microsoft, mbi teknologjitë e transformimit digjital, duke u fokusuar kryesisht në inovacionet e viteve të fundit të përqafuara nga biznesi, të cilat kanë sjellë një hov të madh cilësor në historinë e njerëzimit dhe rrjedhimisht e kanë çuar realitetin […]

AKCESK-u

19 Prill 2019 AKCESK-u, në bashkëpunim me AKSHI-n organizojnë një trajnim pesëditor, lidhur me ‘Sistemin e menaxhimit të raportimit të incidenteve të sigurisë kibernetike’, për raportimin e incidenteve nga institucionet shtetërore dhe subjektet private që kanë një infrastrukturë kritike dhe me ndikim madhor në ofrimin e shërbimeve publike.